maanantai 17. maaliskuuta 2014

Suukkoja

Tykkään ihan hurjasti näistä Penny Blackin/Mo manningin leimasimista!


Tämän aamun tunnelma oli jotenkin sininen, niin sininen korttikin sitten syntyi. Kun vihdoin pääsin tuotoksiani kuvaamaan, oli aurinko karannut jo sen verran kauas, että kuvanlaatuun jäi vähän toivomisen varaa.


Ja tässä leimasinkuva vielä vähän lähemmässä tarkastelussa.

Rakkaat kanssa-askartelijat, oletteko koskaan laskeneet paljonko teillä menee kuussa rahaa erinäisiin askartelutarvikkeisiin? Minä en ole. Luultavasti rahaa palaa siihen hommaan liian paljon. Tosin nyt kulutus on kummasti rauhoittunut, kun suurin osa välttämättömyyksistä on hankittu ja askartelulaatikot pursuavat yli äyräidensä.


Edelleen Big Shot -leikkuria himoiten,
Camilla

6 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja teet kyllä!
  Rahaa palaa aika mukavasti askarteluun tässä kuussa n.200e. Ku oon hankinnut kaikkea tarpeellista vanhojen lisäksi. Ja yks on juuriki BigShotti! :) Mukava laite...
  Tässä aloinkin miettimään, et onkohan enää korttia askartelijoita, jolla sitä ei oo... mut sit huomaan sen joilla ei ole niin ne leimailee paljon! Jota taas itse en oo vielä oikein oppinut... ja laitteen harjoittelija vasta!

  VastaaPoista
 2. Mie olen varmaan siinä kortteilijoiden vähemmistössä, joka ei tuota unelmien leikkuria ole hankkinut :) Tosin luulen, että ennemmin tai myöhemmin sorrun minäkin.

  Toisinaan tuumin, että pitäisi vaikka kuukausittain laittaa vähän rahaa säästöön ja törsätä sitten kaikki korttihommiin x) Parempi pahe tämä varmasti kuin moni muu!

  VastaaPoista
 3. Minustakin kauniita kortteja teet ilman Big Shotteriakin. Alussa ( n. 2 vuotta sitten ) kun innostus alkoi , niin rahaa kyllä meni. Mutta nyt on tahti tasoittunut. Suoraan sanoen olen säilyttänyt melkein kaikki kuitit, mutta en ole vielä uskaltanut niitä ynnätä yhteen. Voihan siitä sievoinen summa tulla. Mutta kun tämä on harrastuksena niin kivaa ja antoisaa, niin olen ajatellut niin että vois se raha mennä turhempaankin.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana ,kaunista!
  Tervetuola uudestaan sivuilleni!

  VastaaPoista
 5. Todella suloinen kortti ihanissa väreissä :)
  Mä en edes uskalla ajatella miten paljon olen rahaa askartelutavaroihin vuosien aikana laittanut, mutta toisaalta se raha olis voinut mennä johonkin ihan muuhun ja turhaan juttuun, harrastukset vaan maksaa....
  Tällä hetkellä en kuukausittaista menoerää osaa arvioida, joskus menee satanen, toisinaan voi olla muutama kuukausi ettei mene senttiäkään.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis kortti, ihanasti värität :)

  VastaaPoista