perjantai 7. maaliskuuta 2014

Silppulaatikon kätköistä

Eilen askartelin tällaisen hieman pienemmän neliökortin. Käytän yleensä noin 6x6 (tuuman) korttipohjia, mutta tämä taisi olla noin 13 cm x 13 cm. Joskus on hyvä poiketa totutuista kokomuodoista.Leimasin Tilda with hearts on yksi suosikkini, sillä se sopii niin moneen tilanteeseen. Ihan vain onnittelukortiksi, rakastuneelle parille, ystävälle jne.


Paperit ovat tosiaan silppulaatikon kätköistä kaikki. Pitäisi osata hyödyntää niitä enemmänkin.

Olen jo pitkään himoinnut Sizzix Big shot  -leikkuria (kotoisammin "korttikone"), mutta en ole vielä raaskinut sitä ostaa. Itse leikkurikin maksaa jo aika paljon ja eihän pelkällä leikkurilla mitään tee, vaan pitäisi vielä ostaa kaikenlaisia stansseja ja muita työvälineitä.Enpä olisi vuosi sitten uskonut, että askartelu on tällaista välineurheilua :) Jos tänne eksyy joku kyseisen leikkurin omistaja, niin vinkatkaa vähän. Onko se todella hintansa väärti?

Valoa ja kevättä,
Camilla

4 kommenttia:

 1. Voi kuinka taidokkaasti olet korttisi kasannut. Todella onnistunut kokonaisuus. Ihana värimaailmakin!

  Minulla itselläni on Cuttlebug ja en kyllä osaisi enää tehdä kortteja ilman sitä :D Mutta rahaa palaa paljon erilaisiin stansseihin, eli olet aivan oikeassa välineurheiluahan tämä on :D Ilman laitetta pärjäät, mutta sitten kun olet ostanut sen huomaat, että maailmalle tupsahtaa tämän tästä ihania stansseja, joita ilman et voi elää :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos Merkkari kehuista ja vinkeistä <3

  Mie itse asiassa pelkään nimenomaan sitä, että ihastun kaikenlaisiin stansseihin ihan liikaa ja sitten huomaankin, että kaikki askarteluhaluni ovat muuttuneet ehdottomiksi tarpeiksi :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kortti! Itse ostin kortteiluni alussa jo melkein heti BS:n ja päivääkään en ole katunut. Sillä saa niin paljon ihania kuvioita tehtyä että ilman en enää pärjäisi:)

  VastaaPoista
 4. Minäkin innostuin kortteilusta noin 1.5 vuotta sitten. Enkä arvannut että se vei minut mukanaan. Sitten vielä eksyin yhteen askartelujuttuun jossa näin ensimmäinen big shotterilla ja jonkin aikaa mietittyäni ostin sen. Kallishintaiseen se oli , mutta minäkään en ole ostosta katunut. Stanssit ovat tietysti aika kalliita. Tuli tällainen ajatus mieleen, että jos olisi sellainen sivusto jossa voisi vaihtaa jonkun toisen kanssa tanssia käyttää jonkin aikaa ja taas pistää kiertoon ja vaihtaa. Hmm.

  VastaaPoista