tiistai 22. heinäkuuta 2014

Vintagehenkistä rakkautta

Yllätys yllätys, kirjakortti jälleen!
Söpö korttikuva taitaa olla Paperellasta, jos oikein muistan. Jos omistaa nuuttauslaudan, suosittelen kokeilemaan tätä korttimallia (ohje esim. täällä ) Ei ole vaikea, mutta sillä saa aikaan aika näyttäviä kortteja!


Sinne vaan onnentoivotuksia rustaamaan!

Yksi lempipuuhistani (joka toisinaan vie liian kauan aikaa) on muiden blogeissa vierailu. Kommentoin ehkä liian harvoin, vaikka hyvin usein saan sellaisia vau-elämyksiä, joista kannattaisi askartelijalle itselleenkin kertoa. Saan hurjasti uusia ideoita muiden kortteiluista. Toisinaan iskee mahdottomia mielitekoja: minäkin haluan nukkekodin/Big shotin/ boordileikkureita! Tässä samalla siis kiitos kaikille kanssa-askartelijoille, joiden tuotoksia käyn usein ihailemassa. Kertokaahan vielä, miten ja mistä te löydätte mielenkiintoisia blogeja :)

Lukuelämyksiä himoiten,
Camilla

3 kommenttia:

  1. Kyllä sinun tekemäsi kirjakortit on kauniita. Eikä tosiaankaan tarvita big shotteria boordileikkuria ym, tehdäkseen kaunista jälkeä. Itselläni kyllä big shotteri ja muutamia leikkureita omistan. Sama täällä toisten blogien lukeminen on mielenkiintoista ja kivoja ideoita saa sieltä napattua, mutta kommentointi jää minullakin vähemmälle. Kyllähän niitä mukavaa on lukea jos niitä saa. Mukavaa päivänjatkoa!

    VastaaPoista