lauantai 17. elokuuta 2013

Kirjakortti

Kukkia ja harsoa...Tällä kertaa tein eräänlaisen kirjakortin. Käytin siihen TÄTÄ ohjetta.


Leimasin on Magnolian Tilda with hearts ja väritykset distress ink -musteilla. Koristelin korttia hieman harsolla, pitsillä ja kukkasilla.Sisäpuolen koristelua

Kortti ei ole hankala toteuttaa, mutta koska en omista kunnollista nuuttauslautaa, "kirjan" sivut ovat vähän vinot. Olen tässä pitkään haaveillut, että ostaisin Scor-Pal -taittotason, mutta en osaa päättää, hankkisinko sen tuuma- vai senttimitoituksella. Ideoita?

Tällä kortilla osallistun myös It´s all about the Vintage and Beauty -haasteeseen, (klik klik) jossa aiheena on kesän kukkaset. Toivon, että nämä kukkaset asiansa ajavat!

3 kommenttia:

 1. on tosi hieno!! Millä sen scor palin hankit ja mistä? :)

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Kiitos kommentistasi! Hankin Scor-Palin senttimitoituksella Paperellasta. Mietin noiden kahden mitoituksen välillä aika pitkään, mutta päädyin sentteihin siitä yksinkertaisesta syystä, että mitoitusjärjestelmä on minulle tutumpi ja askarteluohjeita löytyy todella hyvin myös senttimitoituksella. Myös Scor-Palin kotisivuilla on ohjeita metriselle järjestelmälle. (http://www.scor-pal.com/projects_listing.htm) Osa kyseisen sivuston ohjeista on mitoiltaan aika pieniä ja olen joitakin niistä omatoimisesti muokannut suurempaan mittaluokkaan.

  Ymmärtääkseni Scor-Palista on markkinoilla kaksi tuumamitoitusversiota, jossa toisessa on mahdollista nuutata 1/8 tuumamittojen tarkkuudella (Esim. http://www.youtube.com/watch?v=azOl_3X2P6c) En ole varma, saako sitä vielä mistään suomalaisesta verkkokaupasta, mutta ulkomailta sitä on ainakin mahdollista tilata.

  Hinta Scor-Palilla on aika suolainen (n. 35 e), mutta mielestäni siihen kannattaa harkiten satsata, jos tykkää rasioiden taittelusta. Martha Stewartilta on myös tuumamitoilla nuuttaustaso, ja se on hieman Scor-Palia edullisempi. Suosittelen tutustumaan eri työvälineisiin esim. youtube-videoiden/arvosteluiden avulla.

  Olen ollut hankintaani hyvin tyytyväinen. Tein jo uuden "kirjakortin" Scor-Palin avulla ja tottahan siinä on aikaisempaan verrattuna siistimmät taitokset :) Pitäis vaan laittaa kamera kuntoon ja kuvia blogiin...

  Toivottavasti vastauksesta oli jotain hyötyä! Aurinkoista päivää :)

  -Camilla

  VastaaPoista