tiistai 29. heinäkuuta 2014

Vauvalle

Minua pyydettiin tekemään vaaleanpunainen kortti tyttövauvalle. Toivottovasti tämä nyt on tarpeeksi vaaleanpunainen. Itse en oikein klikkaa kyseisen värin kanssa.


Leimasin on Magnolian ja väritetty distress ink -mustetyynyillä.


Sisältä kortti on aika simppeli.


Vaaleanpunaisin terveisin,
Camilla

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kassin tuunausta

Äidillä ja isällä tuli tänä kesänä avioliitto-onnea täyteen peräti 35 vuotta! Hommasimme sisarustemme kanssa heille pienen lahjan, joka sujautettin tällaiseen tuunattuun paperipussukkaan



Heitin päälle hieman akryylimaalia, kokosin kukkasia paperiruusuista ja terälehdistä. Hieman organzanauhaa, pitsiä, helmiä ja teksti. Siinäpä se!


Onnea, onnea!

Camilla

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Vintagehenkistä rakkautta

Yllätys yllätys, kirjakortti jälleen!




Söpö korttikuva taitaa olla Paperellasta, jos oikein muistan. Jos omistaa nuuttauslaudan, suosittelen kokeilemaan tätä korttimallia (ohje esim. täällä ) Ei ole vaikea, mutta sillä saa aikaan aika näyttäviä kortteja!


Sinne vaan onnentoivotuksia rustaamaan!

Yksi lempipuuhistani (joka toisinaan vie liian kauan aikaa) on muiden blogeissa vierailu. Kommentoin ehkä liian harvoin, vaikka hyvin usein saan sellaisia vau-elämyksiä, joista kannattaisi askartelijalle itselleenkin kertoa. Saan hurjasti uusia ideoita muiden kortteiluista. Toisinaan iskee mahdottomia mielitekoja: minäkin haluan nukkekodin/Big shotin/ boordileikkureita! Tässä samalla siis kiitos kaikille kanssa-askartelijoille, joiden tuotoksia käyn usein ihailemassa. Kertokaahan vielä, miten ja mistä te löydätte mielenkiintoisia blogeja :)

Lukuelämyksiä himoiten,
Camilla

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Takaisin ruotuun

Vihdoin ja viimein sain askarrella kaikessa rauhassa! Tällä erää tuloksena kirjakortti. Kirjakortit ovat aika työläitä valmistaa, mutta kun saa yhden tehtyä, siihen jää koukkuun..



Leimasin on Sarah Kayn


Leimasinkuva on väritetty distress ink -mustetyynyillä (Vintage photo ja Aged Mahoganya hieman poskissa). Yhdellä värillä värittäminen on aika haastavaa, mutta samalla myös mukavaa. Toisinaan väritän Vintage photolla, toisinaan Walnut Steinilla.

Avattuna kortti näyttää tältä


Aurinkoisia kesäpäiviä,
Camilla

torstai 17. heinäkuuta 2014

Tuunausta

Olin jonkin aikaa vanhempieni luona kanavahtina. Äiti pyysi minua päällystämään muutamia rasioita.

Tälläinen kuosi niissä alkujaan oli. Ei mitenkään silmiä hivelevä näky. Näitä rasioita minulla oli yhteensä viisi. Kolme niistä sain päällystettyä.


Ja lopputulos on tämä..


Tapettia, kukkia, maalia, pitsiä.



Äiti tykkäsi kyllä!

Mukavaa kesää,
Camilla