torstai 25. heinäkuuta 2013

Hieman erilainen kortti...

Nalleja ja halauksia


Tein ihka ensimmäistä kertaa tämän mallisen kortin. Vaikea malli ei ollut laisinkaan, mutta aikamoista näpertelyä se kuitenkin oli. Itse tykkään tästä mallista, välillä on kiva väkertää muitakin kuin niitä iänikuisia neliökortteja.

  
 
Leimasin on Mo Manningin Love ya. Minusta se on jotenkin mahdottoman hellyyttävä. Kuva värittelin distress ink -musteilla. Siinä olen vielä ihan harjoitteluasteella, mutta ehkä tässä vielä oppii. Lisäsin korttiin vähän nappeja ja sydämiä. Yritin kuitenkin pysyä yksinkertaisessa tyylissä.

Tässä kortti suljettuna





Ja tässä vielä leimasimeen kuuluva teksti.

Jostain syystä kaikki ottamani kuvat on vähän huonoja. En tiedä johtuuko kamerasta vai kuvaajasta. Ehkä molemmista.


Aurinkoista kesäpäivää kaikille! täällä ainakin on tänä aamuna taivaalla nähty outoja valoilmiöitä, aurinko paistaa taas :)

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Syksyä odotellessa...

Kynttilöitä rasiassa


Tässä ennätti jo olla niin mahdottoman kylmiä päiviä, että ajatukset pakostakin ajautuivat kohti syksyä. Siksipä sain aikaiseksi värkätä tällaisen kynttiläboxin ja villasukat. (Oli vähän villi fiilis neuloa villasukkia, kun heinäkuukaan ei ole vielä edes ohi...) En ollut ennen tätä ohjetta edes kokeillut, mutta se olikin aika helppo toteuttaa! Ohje löytyy TÄÄLTÄ.



Mulla on ilmeisesti joku vintage-vaihe menossa.. Kaikki tarvikkeet on tilattu Paperellasta. Minusta tuo kuvan tyttö on jotekin kovin söpö, vaikka kaverini väittikin, että sen katse on kovin maaninen ja pelottava..

Kortti hääparille

Maalaistunnelmaa...






Serkkutyttö meni naimisiin tänä kesänä. Halusin tehdä hääparille maalaisromantiikkaa henkivän kortin.Tässä kortissa olen käyttänyt Sarah Kayn leimasinta Kiss for Chloe. Väritin sen käyttäen Walnut Stein -mustetta.

Kortin takakansi

Onnitteluteksti ei jotenkin asettunut kortin etupuolelle, joten päätin laittaa sen taakse. Voi kai sen näinkin tehdä?

pariskunta hieman lähempää

Toivottavasti vastaanottajat tykkäävät!

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Mustavalkoista

Välillä pitää pitäytyä yksinkertaisessa.


Leimasin on Kraftin Kimmien. Väritin sen mustavalkoiseksi ja lisäsin korttiin vain hieman ruusuja. Mielestäni se ei enempää väriä kaivannut.

Neitokainen lähempää




osuva teksti, eikö totta?

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Tulitikkulaatikko

TULTA PÄIN!

Välillä on hyvä askarrella muutakin kuin kortteja. Tässä versioni tulitikkulaatikosta. Alunperin ajattelin antaa sen siskonpojalle, mutta kenties tulitikut ja 9-vuotias poika eivät olekaan ihan niin hyvä idea...


Rasia edestä...






Rasia takaa...


Ja vielä sivusta...


perjantai 12. heinäkuuta 2013

Sydämellistä


Mulla on vielä aika pahasti harjoitteluvaiheessa distress ink -mustetyynyjen käyttö. Tämä on ensimmäinen kuva, jonka olen värittänyt käyttäen noita musteita.



kuva hieman lähempää

    





Tämän kuvan olen värittänyt käyttämällä vain Walnut Stain -mustetta. Sydämet värittelin copiceilla.

torstai 11. heinäkuuta 2013

Ensimmäisiä tekeleitä...

  Pieni prinsessa


Tässä ensimmäinen postaukseni. Vähän jännittää, mutta ehkä se tästä lähtee rullaamaan. Tätä ennen olen vain kadehtien ihaillut muiden tekemiä, uskomattoman hienoja korttiblogeja, mutta nyt on minunkin aika jotain tekeleitäni julkaista, vaikka ihan omaksi ilokseni!



           Käytetty Magnolia leimasinta Tilda in cotton dress, väritetty dsitress ink -mustetyynyillä.


kuva hieman lähempää